Στο κατάστημα μας ΜΑΖΑΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων της PPG HELLAS.

Στην PPG, η Καινοτομία δεν είναι κάτι καινούργιο

Ως παγκόσμιος ηγέτης στις επιστρώσεις σήμερα, έχουμε πάντα κινηθεί με πρωτοτυπία. Ειλικρινά πιστεύουμε ότι η καινοτομία είναι μια ιεροτελεστία επιβίωσης, όχι μόνο για την εταιρεία μας, αλλά και για τους πελάτες μας.

Μπροστά από το Πράσινο Κύμα

Η βιωσιμότητα είναι από καιρό σημαντική αρχή της PPG. Πολλές από τις καινοτομίες που έχουμε εισάγει τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει στους πελάτες μας ένα περιβαλλοντικό πλεονέκτημα ή πλεονέκτημα βιωσιμότητας. Στον τομέα των επιστρώσεων, ήμασταν ένας από τους πρωτοπόρους που εισάγαμε τα προϊόντα χαμηλής εκπομπής πτητικών οργανικών διαλυτών.

Ηγεσία στις Αποχρώσεις

Εκτός από την επικέντρωσή μας στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, υπάρχει και ένα άλλο κεφάλαιο στην ιστορία επιτυχίας της PPG: η ηγεσία μας στις αποχρώσεις. Η παρουσία μας  σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων και γεωγραφικών αγορών μας δίνει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από το οποίο  παρατηρούμε και μεταφράζουμε τις αναδυόμενες παγκόσμιες τάσεις στς αποχρώσεις για τις εφαρμογές των πελατών μας.

Ποιότητα

Το κλειδί για την περαιτέρω ενδυνάμωση των λειτουργιών της PPG είναι η Διαδικασία Ολικής Ποιότητας. Μέσα από ομαδική εργασία και επιμέρους δράσεις, κάθε συνεργάτης της PPG προκαλείται διαρκώς να επινοήσει τρόπους να βελτιώσει την εργασία του, όπως επίσης και τις σχετικές διαδικασίες. Η προσοχή στον πελάτη…να μαθαίνεις τις ακριβείς ανάγκες του, να κάνεις τα σωστά πράγματα την πρώτη φορά, κάθε φορά, και να δίνεις στους πελάτες το προϊόν που θέλουν, όταν το θέλουν. Εν συντομία, συνεχώς να προσπαθείς για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.


ΣΠΡΕΥ ΒΑΦΩΝ – ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ- ΒΕΡΝΙΚΙΑ

PROPAINT - Facebook